RØSTFILM KONKURRERER PÅ BIFF FOR FØRSTE GANG!

Etter en lang og litt krevende produksjonsperiode hadde vi i juni 2021 endelig premiere på to ferdige filmer, MORDIR ACTUM og ENGEL /DEMON. En «fullsatt» MB 1 på Bergen Kino med skuespillere og teammedlemmer var lykkelig fordi vi endelig var ferdige med filmene til tross for litt ekstra utfordringer pga korona pandemien.

Ekstra gøy og spennende er det at for første gang skal en RØSTfilm konkurrere på BIFF!

Historien i filmen Engel / Demon engasjerte både skuespillere og team sterkt. Det er derfor ekstra fint og meningsfullt at filmen nå skal ut og vises til andre, og spesielt andre unge mennesker.

Det er ikke bare på BIFF filmen skal vises den ble også i juni 2021 vist på Kortfilmfestivalen i Grimstad og den skal nå i oktober vises på hele tre filmfestivaler, Oslo/Fusion, BIFF og WENIFF.

Filmen er laget sammen en fantastisk gjeng i RØST – Filmworkshop med Vigdis Nielsen på regi, manuset skrevet av Håkon Jørgensen, Thomas Dalen har foto/klipp og Fanny Nupen, Tea Grønner Joner og Sveinung Augestad som skuespillere.

Vi er utrolig stolt over at filmen er tatt ut i BIFFs kortreiste konkurranseprogram som skal være et utstillingsvindu for regionens filmskapere. Vi håper at mange vil ta turen å se filmen søndag 24 oktober! Mer informasjon her: https://www.biff.no/f/kortreist-fiksjon/360

AngelDemon-1-1536x643.jpeg

“Jeg synes rollen min i filmen var veldig interessant, så det var både gøy og utfordrende å jobbe med den! Jeg lærer enormt mye av å jobbe med andre talentfulle skuespillere, og får god hjelp av regissør og andre bak kamera til å utvikle meg som skuespiller. Det er alltid like gøy å være med på Røst, og en god erfaring å ha med seg videre.” -Fanny Nupen

Bilde14png.png
Bilde2.png
Bilde1.png

Vi er nå i gang med RØST 2021 og har hatt en manuskonkurranse med rekordmange innsendte bidrag. Vi er nå i gang med utvikling av to nye kortfilmer, som skal i opptak i begynnelsen av november og skal ferdigstilles i løpet av året.