ENGEL/DEMON fikk hederlig omtale på BIFF!

Juryen i BIFF gav Hederlig omtale til Engel /Demons tidsaktuelle historie og flotte skuespillerprestasjoner . Vi er stolte over gjengen bak filmen .

BIFF var den fjerde festivalen for filmen. Engel /Demon har og hatt visning på Kortfilmfestivalen i Grimstad, Oslo/Fusion og WENIFF.

Manuset er skrevet av Håkon Walderhaug Jørgensen. Regi /produsent Vigdis Nielsen, Foto / Klipp Thomas Dalen, Musikk Martin Smoge, unge produsenter Petter Stokke og Hedvig Kåsa, produksjonsdesign Daniel Jin Heggelund, lyddesign Arve Stigen/Duper Studio,

Foto: Henrik Natås

Håkon forteller at det var gøy at filmen fikk ekstra oppmerksomhet på BIFF, spesielt når det var så mange gode filmer med i programmet.

“Skriving er en veldig sårbar prosess der en åpner seg selv veldig, så det er veldig fint å høre at folk liker det en har jobbet så mye med.”

Skuespiller Sveinung Augestad som spiller presten følte at den hederlige omtalen var som en andreplass. “Min øyeblikkelige tanke var jo at selv om vi ikke vant prisen, så var det allikavel en seier i seg selv”

Fanny Nupen har hovedrollen i filmen og har vært med på RØST flere ganger.

“Jeg synes rollen min i filmen var veldig interessant, så det var både gøy og utfordrende å jobbe med den! ”


Fikk du ikke sett filmen på visningen på BIFF er det fremdeles mulighet å se den på BIFF+. Trykk på lenken under for å se filmen!

Husk at du kan fremdeles de filmen på BIFF+.