Produsent for "Litt for liten"(arbeidstittel)

amina.jpg

En av årets produsenter er Amina Reikvam 22 år fra Bergen. Hun går nå 2. året på filmlinjen ved høyskolen Kristiania. Siden hun var liten har hun vært fascinert over hvordan man jobber på sett og hvordan filmer blir til.

«Jeg har lyst å jobbe som produsent fordi jeg syns det er spennende å følge en film fra start til slutt, jeg liker å ha kontroll men samtidig er jeg veldig glad i det kreative med filmskaping og som produsent får jeg være en del av alle ledd i produksjonen.»
— Amina (22)

Mye ansvar

Amina er produsent for filmen «Litt for liten» som er skrevet av Edith Amalie Lindtner(14år). Det har vært mye ansvar og jobb, men hun har også lært mye.

«Det har vært en del ansvar å være produsent på denne filmen, men jeg føler at jeg har lært masse av det. Noe av det som har vært litt utfordrende er at tidligere har RØST vært en filmworkshop der all innspilling finner sted på samme location. Slik er det ikke i år, dermed har det gjort at planlegging og logistikken bak har vært ganske krevende.»

 Flere roller i produksjonen

«Jeg er også produksjonsdesign på denne filmen, så å finne location har vært en stor del av forarbeidet her også. Det har tatt mye tid, men jeg er veldig fornøyd med stedene vi endte opp med.» 

Filmen skal ha innspilling i Bergen i vinterferien og premiere på Bergen Kino nå i vår.

Planen fremover

Etter at hun er ferdig med to år på Kristiania har hun planer om å fullføre bachelorgraden sin i Australia.